Relatiebasis bestaat sinds 2007. We hebben een aantal van onze voormalige cliënten gevraagd hun "succesverhaal" met ons te delen.
 

B. en P. uit Noord-Holland

B. vertelt: "Liefdestocht Geef jezelf de kans en ga op zoek naar liefde, je bent nooit te oud om verliefd te zijn. Iemand van 55+ vraagt zich regelmatig af of hij/zij nog iemand kan vinden voor echte liefde. De wereld draait door en in deze chaos is het niet m... lees meer >

RTL 4: LifestyleXperience
(15 december 2013)

Video wordt gestart...
Ferry de Graaf praat met Edina Kovats over de 2,5 miljoen singles in Nederland. Ook praten zij over wat een persoonlijk relatiebemiddelingsbureau is. Bent u op zoek naar uw eerste partner of een nieuwe partner, alles begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek bij u thuis.

Welkom bij Relatiebasis


De basis voor een geslaagde relatie!

Relatiebasis is een uniek, professioneel relatiebemiddelingsbureau, dat meer biedt dan traditionele relatiebemiddeling. Ons relatiebemiddelingsbureau staat open voor iedereen, ongeacht opleiding, leeftijd of achtergrond en maakt gebruik van een groot landelijk ledenbestand. Relatiebasis helpt u om met realistische verwachtingen te beginnen aan een nieuwe relatie. Dit begint al bij een intensieve persoonlijke begeleiding voor de eerste ontmoeting met uw mogelijke toekomstige partner.

Maar onze service gaat nog verder. Zo bieden wij stylingadviezen en coaching die uw succes vergroten bij uw persoonlijke contacten en eventuele relatie. Meer informatie hierover vindt u onder de link "Extra service".

Verder onderscheidt Relatiebasis zich door de volgende pluspunten:

- Discretie gegarandeerd
- Het intakegesprek vindt plaats bij u thuis
- Vast aanspreekpunt tijdens bemiddelingsperiode
- Gegarandeerd aantal contactvoorstellen

Relatiebasis is lid van de Branchevereniging Erkende Relatiebureaus (BER). Deze erkenning geeft u de garantie dat Relatiebasis voldoet aan een groot aantal kwaliteitseisen en bovendien werkt met de beroepscode van de BER.

Relatiebasis - De basis voor een geslaagde relatie!

Voer hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

Naam:

Telefoonnummer:
Ned 3 Koopkracht #3: Flirten

Video wordt gestart...
Nederland telt ruim 2,5 miljoen mensen zonder relatie. Koopkracht duikt in de wereld van relatie, dating, relatiebemiddelingbureaus, flirten en feromonenspray. Klik hier voor de volledige aflevering.