Relatiebasis bestaat sinds 2007. We hebben een aantal van onze voormalige cliënten gevraagd hun "succesverhaal" met ons te delen.
 

Henny uit Gelderland

Ik herinner me nog goed dat Edina me lachend waarschuwde: "Ik wil je niet bang maken, maar de kinderen van Monique zijn zeer streng ten aanzien van een nieuwe partner. Ze hebben al weleens iemand weggepest." Vanaf de eerste ontmoeting klikte het tussen ons. Na elke b... lees meer >

RTL 4: LifestyleXperience
(15 december 2013)

Video wordt gestart...
Ferry de Graaf praat met Edina Kovats over de 2,5 miljoen singles in Nederland. Ook praten zij over wat een persoonlijk relatiebemiddelingsbureau is. Bent u op zoek naar uw eerste partner of een nieuwe partner, alles begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek bij u thuis.

Welkom bij Relatiebasis


De basis voor een geslaagde relatie!

Relatiebasis is een uniek, professioneel relatiebemiddelingsbureau, dat meer biedt dan traditionele relatiebemiddeling. Ons relatiebemiddelingsbureau staat open voor iedereen, ongeacht opleiding, leeftijd of achtergrond en maakt gebruik van een groot landelijk ledenbestand. Relatiebasis helpt u om met realistische verwachtingen te beginnen aan een nieuwe relatie. Dit begint al bij een intensieve persoonlijke begeleiding voor de eerste ontmoeting met uw mogelijke toekomstige partner.

Maar onze service gaat nog verder. Zo bieden wij stylingadviezen en coaching die uw succes vergroten bij uw persoonlijke contacten en eventuele relatie. Meer informatie hierover vindt u onder de link "Extra service".

Verder onderscheidt Relatiebasis zich door de volgende pluspunten:

- Discretie gegarandeerd
- Het intakegesprek vindt plaats bij u thuis
- Vast aanspreekpunt tijdens bemiddelingsperiode
- Gegarandeerd aantal contactvoorstellen

Relatiebasis is lid van de Branchevereniging Erkende Relatiebureaus (BER). Deze erkenning geeft u de garantie dat Relatiebasis voldoet aan een groot aantal kwaliteitseisen en bovendien werkt met de beroepscode van de BER.

Relatiebasis - De basis voor een geslaagde relatie!

Voer hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

Naam:

Telefoonnummer:
Ned 3 Koopkracht #3: Flirten

Video wordt gestart...
Nederland telt ruim 2,5 miljoen mensen zonder relatie. Koopkracht duikt in de wereld van relatie, dating, relatiebemiddelingbureaus, flirten en feromonenspray. Klik hier voor de volledige aflevering.